De talentimpuls, om optimaal te leven

Kanker & Talent

De Stichting wil jou je levenskracht weer ten volle laten voelen.
Samen met jou je talent, gave, aanleg, of passie (her)ontdekken.
Dit omzetten in positieve energie en zelfvertrouwen.

Tijdens de kerst van 2008 heeft Sanne Graven het eerste concept geschreven voor Stichting Kanker & Talent. Dat heeft ze voorgelegd aan onder meer een doctorandus in de orthopedagogie en gevraagd: Zien jullie hier leven in? Ja. In 2009 was de Stichting een feit.

Sanne zelf hoorde vaak: ‘Ik vind het zo knap hoe jij ermee omgaat.’ Voor haar voelt dat niet zo. Ze lééft met kanker, het is een proces wat je aangaat, je hebt geen keuze. Na zes jaar wist ze dat ze rustige perioden en ploetertijden had. Sanne was gezegend met een optimistische natuur. Ze had er ook hartstikke depressief van kunnen worden, maar haar energie en haar wil om te leven waren zo groot dat ze haar in staat hebben gesteld om om te gaan met kanker.

Daarnaast was ze een talent met kanker. Ze voelde zich enorm erkend toen ze aangenomen werd op de toneelacademie. En als docent drama haalde ze  het beste uit zichzelf. Ze had sterk de behoefte om ook bij anderen met hun talent aan de slag te gaan. Ze verheugde zich zo in hun ontwikkeling.

Waar blijf je dan met je talent?